1700-talarn färdig

Det känns knappt som sommarlov/semester, den sista månaden i skolan var inte särskilt fylld av händelser – utom när det gällde vår konsert (det innebar förstås skola på helgen och sånt, men vad gör det när man har världens absolut bästa klass).

Sommarlov betyder ju faktiskt att jag har tagit studenten och det i sin tur betyder att jag har varit på bal och visat upp mitt barn….eller vad man ska säga. Jag hade mitt projektarbete, min 1700-talsdräkt, som balklänning och gosh vad jag var nöjd.

Inga problem över huvud taget, jag var rädd att korsetten skulle bli obekväm efter ett tag, men det blev den inte. Det var faktiskt riktigt skönt!
Fint väder och en bra kväll!
Här är några bilder på klänningen!

För fler bilder, gå in och kika på http://andrea1700.bloggplatsen.se 😉

2 thoughts on “1700-talarn färdig

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s