På väg hem

Äntligen bär det av tillbaka till Göteborg. Som jag har längtat! Vädret verkar bli superfint i Blekinge – hoppas bara detsamma gäller för Götet.
Hemma väntar Olof, en stor hög med brev och ett nytt kylskåp.

En av mina bästa julklappar var nog ett broderi som jag fick av min lillasyster. Det kommer ifrån ett ställe här i Karlshamn som heter Fingerfärda som säljer dels färdiga grejer och garn och sånt, men även små påsar där de tryckt ett broderimönster på ett vadmalstyg och slängt med ullgarn, nål och en tillvägagångsbeskrivning.

Det är en sådan jag har fått av min syster, det var en liten nåldyna med en liten upphängningsögla. Jagg satte första stygnet på nyårsnatten och igår blev den färdig.
Jag improviserade en del grejer, exempelvis den grå kant jag sytt dit och tog bort den där upphängningen. Sen har jag ändrat en grej i broderiet med.
Jag är nöjd måste jag säga – det är ändå första gången jag broderar sedan högstadiet!

Bandet på bandvävstolen blev färdigt samma kväll som förra uppdateringen. Drygt två meter helt okej band!
Jag fotar av en bild och lägger upp här sen!

Nu ska jag sätta mig i bilen till Göteborg!

Till nästa gång!

2 thoughts on “På väg hem

  1. Hej andrea! Jag är en föredetta pegas lajvare som gått vidare till nya jaktmarker, men jag mins dig och har på senare tid börjat följa din blogg. Du gör sjukt snygga grejer och är väldigt inspirerande (dina cottar är utan tvekan de snyggaste jag sett). Nu vill jag be dig om en tjänst, skulle du kunna lägga upp en serie eller ett inlägg om hur man brickbandsväver? Jag reder verkligen inte ut det…
    Frid Helena

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s