Smygtitt

Det går framåt för mig. Jag är nästan färdig med min hätta, men jag har fortfarande inte kommit så mycket längre med den grå klänningen. Fortfarande sömsmåner som ska fällas och knappar som ska sys i. Min vän Linda övertygade mig om att det är en riktigt bra idé att pressa sömsmåner så det har jag gjort med de som inte hunnit bli fällda än.

Jag har en del annat att göra med, men det är inte riktigt prioriterat så jag varken jobbar på eller skriver om det förrän resten är färdigt.

På den blå klänningen har jag kommit så långt som att jag har sytt i ärmarna och sytt ihop en liten bit av sidorna. Tillräckligt för att testa med den lila klänningen under.
Framifrån ser det faktiskt bra ut, men bakstycket är ganska fult och stort. Som tur är så går det att åtgärda så jag ska sy in bakstycket lite. Sen ska det sättas i kilar och göras knapphål och förstärkningar, kantväva ärmslut och kanske halslinnind och sen färdigt! Det borde jag väl hinna, eller?
Så här ser det ut i alla fall. Färgåtergivningen är som den är – ni vet vad jag menar.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s