Tofspåsen

Nu är det ungefär en vecka kvar till det däringa lajvet som jag har förberett mig för och det känns ganska bra. Mina grejer börjar bli färdiga och de sista kommer nog hinna bli ganska färdiga till lajvet. Jag räknar ju såklart med sista-minuten-sömnaden, det är inte mycket att göra åt det.

Det jag har kvar att göra innan jag är nöjd är:
 – Fålla och sätta i knappar i den blå klänningen, göra tippets
 – Sy pilgrimsväska
 – Sätta fast sista pälsen på hättan

Det borde inte vara någon fara att hinna, men jag kommer säkert komma på något mer att göra.

Något som jag inte trodde att jag skulle hinna med var min lilla tofspåse, men för några dagar sen blev jag färdig med den. Mönstret är bara eget hittepå, inget historiskt what-so-ever (vad jag vet). Den är gjord i ull och är dessutom kantvävd. Det var första gången jag testade på det på riktigt och det blev ganska bra. Broderiet är ganska snett och vint, men så länge ingen tittar närmare på det så märks det inte så mycket.

Här är lite bilder:

One thought on “Tofspåsen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s