Jag finns kvar!

Jag vet att det har gått ett bra tag sedan sist, men det här basåret har verkligen inte gett mig mycket tid över till annat. Inspirationen har också trutit, men nu har en del av den kommit tillbaka inför det stundande påsklajvet.
Det jag håller på med är att avblinga mina klänningar från förra året så att jag ska kunna ha dem som en något enklare person än fröken Justine. Jag håller alltså på att sy tygknappar som jag kan sätta på mina klänningar istället för mässing/gulmetallsknapparna. Det går framåt, men nu är det hög tid att gå och lägga mig eftersom jag har fysiktenta i morgon.
Vi hörs snart igen!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s