Vårfröjd med mera.

Jag har som sagt varit ganska overksam här på bloggen ett tag, vilket främst har berott på min utbildning. All tid har fått ägnas åt plugget och jag har inte haft någon energi eller inspiration kvar till annat. Det var inte förrän jag skulle på påsklajv som jag fick lite kli i fingrarna och började sy lite.

Nu är i alla fall skolan slut och jag har verkligen fått tillbaka min lust att sy och hålla på med medeltid. Sedan en tid tillbaka är jag även prövomedlem i reenactmentföreningen Carnis, vilket har sporrat mig än mer!

Jag har lite olika projekt på gång och har varit på lite olika event sedan sist. För att det inte ska bli alldeles för långa inlägg så lägger jag upp två stycken inlägg, det här kommer handla om lajvet jag varit på och det andra mer om Carnis, Ekenäs och mina projekt just nu.

I påskas var jag alltså på lajv. Det var, som jag förstod det, ett ganska hastigt påkommet lajv med mystema och jag hade det väldigt trevligt. Främst tack vare det fina sällskapet! En dag var vi ute på tur och då tog jag de flesta av de här bilderna.

Mot sjön!

Den här bilden skulle nästan kunna vara en Dressmannreklam. 

Stör man så dör man! 

Och till sist. Världens bästa mamma! 
(Ha en riktigt bra mors dag!)

2 thoughts on “Vårfröjd med mera.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s