Nyheter – Some news

Just nu jobbar jag på ett brickvävt band gjort av silket jag fick över från min klänning. Jag har känt behovet att dela med mig av små uppdateringar och framsteg lite mer frekvent ett tag nu, men har inte tyckt att bloggen varit riktigt rätt medium för det. Därför skapade jag mig en facebooksida för ett tag sedan, men valde att publicera den först idag! Jag älskar att blogga om mina projekt så ni behöver verkligen inte vara oroliga att bloggen kommer tyna bort – jag kommer fortfarande blogga på samma sätt som innan.

At the moment I’m working on a tablet woven band with the leftover silk from my dress. I’ve felt for some time the need to share my progress in my projects on a much more frequent basis but didn’t really feel that the blog was the right media for those updates. That’s why I created a facebook page a while ago, but I didn’t press the publishbutton until today! I love blogging about my finished projects so don’t worry – the blog will continue in the same fashion as it has before.

Så gilla gärna min sida och följ mina uppdateringar! Ni hittar den på “Andrea Håkansson – Recreating History” eller med länken nedan.

So please come and give my page a like! You find it at “Andrea Håkansson – Recreating History”, or with this link. Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s