Foteviken

Idag var jag och Tove på Fotevikens vikingamarknad. Vi tog bilen härifrån Karlshamn och körde sammanlagt 38 mil (så nu vet jag hur långt det är dit, najs) fram och tillbaka.

När jag åkte ner från Göteborg hade jag inte en tanke på att jag skulle åka på vikingaevent så därför tog jag inte med mig några av mina grejer. Som tur var är min mamma snäll och lånade ut hennes kläder till mig, så jag var snygg ändå. Tove var också snygg, som alltid.

Vädret var sådär underbart härligt att man egentligen ville springa ner till havet för att ta sig ett dopp. Tyvärr gjorde våra kläder det inte riktigt möjligt så då badade vi fötterna istället. Tove visade hur snygg man kan vara och tog fram hela paketet.

Mina förhoppningar att göra marknadsfynd var höga, men i slutändan blev det inte så mycket handlat. Tre tärningar, så man kan spela roliga spel, ett enklare ringspänne, en sax och två läderremmar i olika bredder.
Jag hade med mig betydligt mycket mer pengar, men jag tänkte att jag ska stoppa dem i ett kuvert nu som jag skriver VISBY på. Kladdpengar på medeltidsveckan har jag hört ska vara trevligt!
Här är grejerna.

Sammantaget en väldigt trevlig dag. Jag hade tänkt klaga lite på min roliga solbränna, men eftersom jag träffade de som har det mycket värre så hoppar jag över det.

Nu längtar jag till nästa event/marknad. Vilket nu det blir.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s