Bildbomb

För någon vecka sen så arrangerade jag ett barnläger åt min lajvförening för Svenska Kyrkan. Det gick himla bra och var väldigt roligt – åtminstone på plats. Jag och min kompis Klara kom dit tidigt dagen innan och ägnade timmarna till en massa olika saker. Jag lärde henne spela Glyckshaus, vi myste i solen och hade dessutom lite photoshoot för att jag skulle få några vettiga bilder på min nya klänning.

Så det här inlägget blir främst en bildbomb faktiskt.

Kortärmad, knäppt kjortel med avtagbara tippets.

Närbild på skärningen på baksidan. Man ser även hur tippetsen sitter fast.

Framsidan av ärmen.

Knappar.

En bild med hättan som jag gjorde förra sommaren.

Och till sist en bild på fina Klara som är klädd i min första ullkjortel. Inte alls korrekt, men ganska fräsig och passade hennes karaktär perfekt till lägret. Hättan har Liz gjort till mig och den har ett alldeles eget inlägg här.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s