A Visit to the 1910’s

Snart har det gått tre månader av det nya året (redan?!) och jag har inte fått tummen ur att skriva ett blogginlägg till er. Hemskt ledsen för det. 😉 Som ni antagligen märkt händer det mycket i mitt liv.

Almost three months of the new year has passed (already?!) and I haven’t got around to write a blog post for you. Sorry for that. 😉 There are lots of things going on in my life which you’ve probably have noticed.

IMG_4652
En av sakerna som hänt den senaste månaden att jag blev vald som ordförande i min reenactmentförening Fraternis Militia Carnis. Yay! I augusti ska vi organisera ett event i Linköping. Det är en stor bankett med torneringar och en mindre fest för de som inte har lust att vara överdrivet uppklädda. Läs mer om det på http://carnis.org/banquette-2017/

One thing that has happened in the last month is that I was chosen as the new chair(wo)man of my reenactment group Fraternis Militia Carnis. Yay! In August were hosting an event in Linköping, Sweden. That event is a big banquette with tournaments and a smaller feast for those that doesn’t wan’t to be too fancy. Read more about it at http://carnis.org/banquette-2017/

En annan sak som hänt är att jag och några vänner besökte Tjolöholms slott och deras afternoon tea i 1910-talet. De har en utställning med en del av kostymen från Downton Abbey just nu och i samband med det har de några afternoon tea där de har serien som tema – man får alltså gärna komma dit i dräkt. Jag, Annette, Cathrin, Ida och Andreas åkte dit i söndags, men dagen började med att vi intog brunch hemma hos mig. Sedan fixades dräkt och frisyrer innan det var dags att åka till slottet och njuta av en fantastisk eftermiddag med riktigt gott afternoon tea. Såklart tog jag en hel del bilder under dagen!

Another thing that happened is that a couple of friends and I visited the Swedish castle of Tjolöholm for an afternoon tea in the 1910’s. They have an exhibition with some of the costumes from Downton Abbey at the moment and therefore had that theme on their afternoon tea. Me, Annette, Cathrin, Ida and Andreas were there this Sunday, but first we had brunch at my place, then got our hair and clothes in order before going to the castle where we had the most fantastic afternoon tea. Of course I took some photos during the day!

IMG_4613

Här är några av mina foton – resterande kan man se på min bloggs facebooksida:
https://www.facebook.com/recreatinghistoryblog/

Here are a few of my photos – the rest can be found on my facebook page:
https://www.facebook.com/recreatinghistoryblog/

IMG_4759Until next time!

One thought on “A Visit to the 1910’s

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s